Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af travhesten Tarok og travkusk / jockey Jørn Laursen til VM på Roosevelt Raceway i New York i 1977

Pris: 2.850,- DKK

Dejligt sort/hvidt foto af den berømte, danske travhest Tarok og travkusk Jørn Laursen til verdensmesterskabet på Roosevelt Raceway (Rosevelt Stables), New York, USA i 1977. Fotografen fra Associated Press (AP) fanger Tarok og Jørn Laursen i et herligt øjeblik, hvor de begge griner himmelhøjt.

Teksten på fotografiet lyder:

"WESTBURY, N.Y., July 22 (AP) Denmark's Jørn Laursen and horse Tarok at Roosevelt stable Friday, looking forward International trot Saturday at Roosevelt Raceway in Westbury, N.Y. (AP Wirephoto) stf/Luthcke"

Mål på foto: Cirka 24 x 17,40 centimeter.

Moderne ramme medfølger.

God vintage stand med almindelige brugsspor.

SKU 2758Andre produkter i denne kategori

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939 
af den finske marskal / general Carl Gustaf Emil 
Mannerheim

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939

Vintage sort/hvid foto fra Grønland i 1953 af 
amerikanske Lockheed (F94 Starfire?) jetfly fra 
den 318. fighter-interceptor squadron i formation 
over  indlandsisen i nærheden af Thule-basen / 
Pituffik

Vintage sort/hvid foto fra Grønland i 1953 af amer

Vintage sort/hvidt fotografi af Dronning Margrethe 
efter  Kong Frederik d. 9.'s død i 1972. 
Sølv/guld-farvet træramme med krone af metal på 
toppen

Vintage sort/hvidt fotografi af Dronning Margrethe

Originalt sort-hvidt pressefoto af NASA 
(distribueret af Associated Press – AP via wire) 
fra Apollo 17-missionen i december 1972 af 
kommandomodulpiloten Ronald E. Evans svævende i 
rummet

Originalt sort-hvidt pressefoto af NASA (distribue

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram