Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939 af den finske marskal / general Carl Gustaf Emil Mannerheim

Pris: 5.500,- DKK

Originalt sort / hvid vintage, historisk pressefoto / foto, gelatine silver, af marskal / general Carl Gustaf Emil Mannerheim taget i 1939.

Billedet er dateret den 10. oktober 1939. Billedet er ifølge teksten på bagsiden taget af "Finnish Travel Information Bureau" og er et internationalt nyhedsfoto. Teksten lyder:

Military hero of Finland is still in harness.
Helsinki (Helsingfors), Finland - although he is now 72, field marshal baron Karl Gustaf Mannerheim, is still an important figure in the military affairs of this little republic. Marshal Mannerheim led the forces of Finland in the war that brought independence to the country. Finland does not expect that war will result from the present Russo-Finn negotiations but all preparations for war are being made and all available man power is being called to the colors.

Mål: 21,40 x 16,50 centimeter uden ramme.
Moderne ramme medfølger.

God vintage stand med brugsspor, herunder æseløre m.m.

SKU 2732Andre produkter i denne kategori

Vintage sort/hvidt fotografi af Dronning Margrethe 
efter  Kong Frederik d. 9.'s død i 1972. 
Sølv/guld-farvet træramme med krone af metal på 
toppen

Vintage sort/hvidt fotografi af Dronning Margrethe

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939 
af den finske marskal / general Carl Gustaf Emil 
Mannerheim

Originalt, vintage foto, gelatine silver, fra 1939

Originalt sort-hvidt vintage foto taget under 
Anden Verdenskrig af Winston Churchill og Franklin 
D. Roosevelt under den første tophemmelige Quebec 
konference i 1943 med kodenavnet Quadrant, som 
bl.a  handlede om operation Overlord. Gelatine 
silver

Originalt sort-hvidt vintage foto taget under Ande

Vintage foto af kroningen af dronning Elizabeth II 
af England i 1953, sort-hvidt, gelatine silver

Vintage foto af kroningen af dronning Elizabeth II

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram