Fri Fragt i DK
Dansk Deutsch English

Aabenraa Antikvitetshandel

Moderne antikvitetshandel med kvaliteten i fokus 

Tre generationers vedvarende fokus på originalitet og kvalitet har givet Aabenraa Antikvitetshandel en position som én af Danmarks ældste, største og mest seriøse aktører inden for salg af kunst, design og antikviteter 

I 1938 traf kornhandler Hans Jørgen Petersen en beslutning om at følge sin store passion for antikviteter. Det blev startskuddet til Aabenraa Antikvitetshandel, der først blev kørt parallelt med virket som kornhandler, men som siden voksede sig større og blev til en levevej for både Hans Jørgen og hustruen Inger. I 1960 overgik forretningen til sønnerne Hans Jørgen og Knud, og i 2001 overtog tredje generation roret. Her har Lasse F. Petersen siden stået i spidsen for den sønderjyske antikvitetsforretning, der i 2023 også blev udvidet med et galleri i Holbergsgade 18, 1057 København K.

I dag er Aabenraa Antikvitetshandel en moderne forretning, hvor kunst, design og antikviteter fra fem århundreder er samlet. Her huses både møbler og samleobjekter fra 1600- og 1700-tallet, men varelageret tæller også moderne dansk design, kunst og keramik samt vintageure og -smykker:

”Kvaliteten er i fokus – uanset alder. Hos os finder man ting i et højt kvalitetsleje, som man ikke finder mange andre steder. Samtidig kan tingene indgå i en tidssvarende boligindretning. Vi fortolker begrebet ’antikviteter’ moderne og præsenterer gerne 1700-tals antikviteter i et mix med det bedste fra danske modernisters malerkunst eller danske møbelarkitekters populære designs,” fortæller Lasse F. Petersen.

Med sine showrooms på i alt cirka 1.000 kvadratmeter fordelt på to bygninger er Aabenraa Antikvitetshandel én af de største antikvitetsforretninger i Skandinavien. Varelageret tæller altid over 5.000 enheder i ethvert prisleje, og tilgangen er stor og konstant, når købere og sælgere fra både ind- og udland kommer til butikken på Nørreport.

Selvom butikken har været kendt og anerkendt igennem mange år, har endnu flere danskere fået øje på Aabenraa Antikvitetshandel efter Lasse F. Petersens deltagelse i diverse DR-programmer, herunder "Skattejægerne", "Guld på slottet", "Guld i købstæderne" & "Antikduellen" samt TV2s "Hvem byder bedst": ”Det har givet butikken øget synlighed. Samtidig har mange fået øjnene op for, at alle kan komme forbi og finde noget til deres indretning – det er ikke bare en støvet, gammel forretning, men en moderne forretning, hvor det bedste fra mange stilarter og århundreder blandes,” fortæller Lasse F. Petersen og afslutter: ”Alle er velkomne. Vi elsker at få besøg i butikken, hilse på og dele begejstringen for kunst, design og antikviteter.” 

 


Kontakt

Aabenraa Antikvitetshandel Nørreport 16 6200 Aabenraa
Tlf.: +45 74 62 24 79 Mobil: +45 40 83 55 83

info@petersen-antik.dk

Guld & sølv købes

Guld købes. Sølv købes. Aabenraa Antikvitetshandel køber al slags guld & sølv, f.eks. barrer, mønter, korpus, bestikdele mv. Ofte tilbydes højere priser end smelteprisen, da vi også køber til videresalg i forretningen. Det kan f.eks. være ved køb af smykker eller korpusarbejder fra anerkendte sølvsmedier som f.eks. Georg Jensen, Evald. Nielsen, A. Michelsen, Dragsted eller Hans Hansen. Yderligere informationer fås på tlf 4083 5583 eller per mail. Vi informerer gerne om aktuelle dagspriser, fremgangsmåde ved salg mv. Medbring venligst gyldigt ID i form af pas eller kørekort.
Guld købes Aabenraa. Guld købes Haderslev. Guld købes Kolding. Guld købes Sønderborg. Guld købes Esbjerg

 


MobilePay  Dankort  Mastercard  Visa