Nye forbedrede søgemuligheder på www.antikvitet.net - og nyt design.

Information til gæsterne på www.antikvitet.net om nye muligheder pr. 24.06.07.

Ønsker du at hente denne side i printvenlig format, så klik her.

I takt med at varemængden og bredden i kataloget på www.antikvitet.net vokser, er behovet for mere specialiserede søgninger opstået. Alle varer på antikvitet.net er nu inddelt i et kategorisystem1, og du kan som gæst målrette dine søgninger indenfor disse kategorier. Målet med dette nye tiltag er at

  • lade dig som gæst komme lynhurtigt frem til netop det du søger
  • give dig mulighed for at "vindues-shoppe" - ved at gå igennem den/de kategorier der har din interesse

Eksempel på søgning indenfor kategorierne

Du vil søge et guldsmykke med diamanter. Gå først ind i portalkategorien "smykker, guld":


Nu skriver du "Diamant" og trykker på knappen "søg i valgte"

Tip: Er du godt nok interesseret i et guldsmykke med diamant, men ved samtidig, at det skal være en ring, et halssmykke eller et armsmykke, så fjerner du checkboksen ved underkategorien "andet".

Nyt design på www.antikvitet.net

Antikvitet.net har eksisteret siden august 1998, og vi har derfor benyttet lejligheden til at indføre et delvist nyt layout, med lettere farvevalg. Vi håber at gæsterne tager godt imod ændringerne.

Visning af søgeresultater

Hvis du har foretaget en søgning indenfor en eller flere kategorier, får du som standard vist 4 resultater pr. række. Ønsker du at ændre dette, skal du blot klikke på "vis 1 emne pr. linie". Herefter får du vist 1 resultat pr. række, som du er vant til. Denne indstilling kan du yderligere anvende ved visning af kategorierne (d.v.s. ikke kun ved visning af et søgeresultat).

1 kategorisystemet er udviklet i en arbejdsgruppe, med deltagelse af både en norsk samt danske kunst- og antikvitetshandlere. Systemet vil løbende blive udviklet under hensyntagen til input fra både udstillere og gæster.