Opslagstavlen

På denne side kan De sætte et opslag til udstillerne på antikvitet.net, hvis de ikke fandt hvad De søgte.
Kun udstillerne på antikvitet.net kan få adgang til Deres personlige oplysninger
Vi køber
  Emne Beskrivelse
Købes Holmegaard cabernet champagne stor Det skal være størrelsen større end 29 cl :)
Sælges Korinth-Vase fra Holmegaard/Royal Copenhagen Vasen, kaldet Korinth, er et resultat af en fusion mellem Holmegaard og Royal Copenhagen og er designet af Anne Grethe Halling-Koch i 1997.

Standen er perfekt og de 25 år er der ikke videre spor af. Vasen er i første sortering. Alt i alt er der altså tale om en vase i absolut topkvalitet.

Med sine 40 centimeter i højden er vasen både egnet til brug såvel som til ren dekoration. Den kan således både udsmykke for sig selv eller stå med blomster. Dertil gør den sig godt både i et hjørne på gulvet, som udsmykning på et bord eller som det centrale dekorative element på en kommode, skænk osv.

Den hvide farve og den smukke form, der har et tvist af mere eksotiske himmelstrøg over sig, gør den også velegnet i enhver indretning.

En flot vase der tager sig ud fra sit bedste.
Sælges Royal Copenhagen Copenhagen skål nr. 2800/2559 Denne flotte og søde skål er fra Royal Copenhagen. Den er med motiv af en snerle med blå blomster. Glasuren er underglasur og har en tone af både blå og hvid, hvilket giver et fredfyldt og roligt udtryk.

Skålen er helt tilbage fra 1968, men trods de 54 år, er standen helt perfekt.

Med sine ca. 18,5 cm. I diameter og ca. 4 cm. I højden kunne man også betegne den som et mindre fad. Den fungerer derved også godt i flere forskellige funktioner: Som skål med søde sager, som fad med kager, anrettet med en lille portion havregryn eller yoghurt osv. Selvfølgelig er den også dekorativ og kan pynte både som en del af et stilleben eller som selve det centrale element. Grundet de rolige farver fungerer den desuden i enhver indretning.

Flot, funktionel, i perfekt stand og i første sortering.
Købes Bjørn Wiinblad Lysestage "Rosalinde" Gold 195 mm
Købes Wegner GE 280 Søges, lige modul eg
Sælges Johannes Larsen jule nummer Hvad vil du give for Johannes Larsens jagttiendes julenummer 1952 nr - 51, 1959 - 72
1955 -55 1954 - 54
1958- 1960
Foto: 1 2 3 4
Sælges Hans Jensen 830 silver knife   I found this after my grandparents, but are not able to find any information about it, at all.

I am reaching out, and hope you are able to help me with any information about this silver knife and sheath.
What kind of knife, year, what does the H mean and did Hans Jensen make this for the Raadvad company etc etc

Knife length: 12,5 cm
Sheath length: 6,5 cm
Weight: 18,5g

Photo: 1 2 3 4 5 6 7
Sælges 2 Lotus Fyrfadsstager, Royal Copenhagen/Holmegaard Lotus fyrfadsstager fra Royal Copenhagen/Holmegaard

Disse fyrfadslysestager er blevet til hos Royal Copenhagen og Holmegaard i skøn forening. De er således fra tiden hvor Holmegaard producerede for Royal Copenhagen og man sammen skabte Royal Copenhagen Crystal.

Stagerne går også under navnet Lotus og er designet af Torben Jørgensen. De er fra 1993 og har altså små 30 år på bagen. Dette ses dog ikke synderligt, da de fremstår i pæn stand og således kun bærer små og få spor af brug. Der er ingen skår eller afslag.

Med en højde på ca. Syv cm, en omkreds på ca. 30,5 cm og en diameter på ni cm er de velegnede både som dekoration på spisebordet (Dækket såvel som udækket) og på mindre møbelmenter (Skænke, kommoder, konsolborde osv.). Det klare og flotte krystalglas gør dem ligeledes kompatible med enhver form for indretning.
Sælges Fade, Glas og stentøj, 60 år gl. Disse forskellige og dekorative fade i henholdsvis glas og stentøj sælges. De er alle i fin stand og uden skår, men sælges, da de optager for meget skabsplads og bruges for lidt. Den bestemte alder er ukendt, men bedste bud er ca. 60 år og de er i hvert fald ikke købt i går. Som skrevet er de alle uden skår, men har selvfølgelig brugsspor.

Stentøjsfadet er fadet lidt i blomsterdekorationen, er 28 cm i diameter og 6 cm i dybden.

Cabaretfadet er 24 cm i diameter og 4 cm i dybden.

Det blå glasfad på ben er 24,5 cm i diameter og 5 cm i højden. Det er i sin tid lavet på Fyns Glasværk og er desuden mundblæst.

Det gulbrune fad er 31,5 cm i diameter og nærmest fladt.
Sælges Langelinie-vase fra Royal Copenhagen Kongelig vase med motiv af den Lille Havfrue

Vasen er med motiv fra Langelinie af den Lille Havfrue, en af Danmarks mest berømte og omtalte ikoner. Hun blev skabt af Edvard Eriksen på bestilling fra brygger Carl Jacobsen (Stifter af Ny Carlsberg og direktør for Carlsberg).

Figuren er hentet fra eventyret "Den Lille Havfrue" af H.C. Andersen og skulpturen inspireret af ballerinaen Ellen Price, der i 1909 havde hovedrollen i stykket af selvsamme navn på Det Kongelige Teater.

Den ikoniske statue har gennemlevet mangt og meget lige fra uenighed mellem Eriksen og Jacobsen mht. hendes hale (De var uenige om, hvorvidt det skulle være ben eller finner, men man endte med et kompromis) til hærværk. Senest har hun også været på rejse til Kina.

Også Royal Copenhagen har altså anvendt denne ikoniske statue og således afbilledet hende på denne vase, der er fremstillet i 1970erne/1980erne. Vasen har en højde på 18 cm. Og er altså både velegnet til blomsterbuketter, men også som ren dekoration. Grundet størrelsen og de afdæmpede farver kan den stå næsten alle steder og i alle hjem. Vasen er 2. Sortering, men fremstår som var den 1. Sortering. Ligeledes er den uden skår eller skader af nogen som helst art.

En vase med noget alder og historie, et ikonisk motiv med mange fortællinger og en flot stand.
Købes blåkant villeroy og Boch jeg leder efter en stor mænge blåkant fra villeroy og Boch - gerne dybe tallerkener, kage tallerkener og frokost tallerkener
Sælges Maleri Grøn dame
Sælges Dorre Darry-Sæt til irish coffee Sælger sæt fra Dorre med fire glas samt bakke til irish coffee.

Sættet består af fire mundblæste glas a 3 dl/Stk. Samt en bakke i stål på ca. 29,7 cm i diameter. Til hvert glas hører der en hank i stål, der kan skubbes af og på alt efter, om man ønsker et stilfuldt glas til kolde drikke eller en kop til de mere lunkne eller varme nydelser. Alle dele tåler opvasker og er således velegnet selv i en travl hverdag.

Sættet er fra Dorre og kaldes Darry. Det er egentlig beregnet til irsk kaffe, men er altså meget anvendeligt til de fleste drikke. Sættet er fra 1989, men aldrig brugt, hvorfor der udelukkende er tale om tidens spor og altså ikke brugsspor. Med andre ord er standen fin og udelukkende præget af tiden.

Med dette sæt vil man kunne servere med stil.
Sælges Jorgen Jensen Brooch   Vintage double turquoise and pewter brooch, signed and numbered.
Photo: 1 2
Købes Hivert rød Søger en rød hivert
Sælges Egetræskommode Massiv gammel kommode med løvefødder, egetræ, smukke beslag, skuffer notet sammen, bredde 108 cm, dybde 53 cm, højde 85 cm, kommoden er oprindelig købt hos antikvitetshandler, billeder kan eftersendes ved interesse
Købes Wiinblad gobelin Søger Wiinblad gobelin Skål 16 cm
Købes Copper kettle   Hello i am writing you from Italy,
i am desperately looking for a copper kettle like the one in the pictures below owned by my Norwegian grandmother
can you help me?
Best regards
Photo
Købes Aluminia Harlekin
Købes Aluminia Gul Spejderdreng år 1965