Opslagstavlen

På denne side kan De sætte et opslag til udstillerne på antikvitet.net, hvis de ikke fandt hvad De søgte.
Kun udstillerne på antikvitet.net kan få adgang til Deres personlige oplysninger
Vi køber
  Emne Beskrivelse
Købes Copper kettle   Hello i am writing you from Italy,
i am desperately looking for a copper kettle like the one in the pictures below owned by my Norwegian grandmother
can you help me?
Best regards
Photo
Købes Aluminia Harlekin
Købes Aluminia Gul Spejderdreng år 1965
Sælges oliemaleri Victor Jensen, mål 80x100 cm, god stand ingen krakeleringer
Købes Holmegaard Harlekin Lysestage i blaa og lila Jeg leder efter denne lysestage. Jeg havde to , men den ene gik i stykker
Købes Georg Jensen Brooch 292 and Brooch 293   Square shaped, sterling silver brooches, by Malinowski, from the 1940s representing the four seasons
Sælges Holmegaard jubilæums pokal Smuk, tung og uden skår.
Holmegaard jubilæums Pokal, af Per Lutken.
Sælges Christian d.8 glas 2 stk rødvin samt 11 snapseglas, fra mine forældre , snapseglassene er mund blæste, variere lidt i str er lidt i tvivl med rødvins glassene.
Sælges Rømer glas 2 stk hvidvin og 5 stk likør/snapseglas.
Købes Georg Jensen Brooch 292 and 293   These 2 square silver brooches are from the Four Seasons collection designed by Malinowski for Georg Jensen in 1943. Brooch 292 and Brooch 293 represent summer and fall. (I am interested in both.)
Købes Ole Ring maleri Udsigt fra Casino mod Sct. Bendts Kirke, Ringsted. Det er torvedag og man ser handlende. Maleriet er nok fra 1950erne
Købes Vase, klar firkløver-form, 19 cm Er der mon nogen der har 1 eller 2 stk Firkløver-vase(r) i klart glas på H: 19 cm? Jeg har billeder af vasen så kontakt mig gerne.
Købes Æggebæger Dråbeformet æggebæger i cremefarvet porcelæn fra Georg Jensen, jeg søger yderligere 2 og gerne 4 stk. Jeg har snart søgt overalt.
Sælges Thorvaldsen relief/Platte for BG i biscuit Dette relief (Platte om man vil) fra Bing og Grøndahl er fra 1863 og er af den berømte billedhugger Bertel Thorvaldsen.

Det er en af fire motiver, hvor Thorvaldsen skildrer de fire årstider samt mandens fire stadier i livet (Barndom, ungdom, manddom og alderdom). I dette tilfælde er der tale om forår og barndom. Selve motivet er fra 1836, hvor Thorvaldsen skabte det i Rom og findes i dag flere forskellige steder som f.eks. på Christiansborg.

Relieffet/Platten er ca. 14,5 cm i diameter og er udført i Biscuit (Uglaseret porcelæn). Det er i perfekt stand uden afslag og skår mv. Der er her tale om en første sortering. Der er også tale om det oprindelige ophæng, der i øvrigt er ganske solidt, skulle man ønske, at hænge det op på væggen.

Stemplet er "B og G Eneret" hugget ind i selve relieffets bagside.
Sælges Royal Copenhagen/Holmegaard "Quadro"-Glasvase Jeg ønsker, at sælge en glasvase kaldet "Quadro", der er blevet til ved et samarbejde mellem Royal Copenhagen og Holmegaard og er designet af Peter Svarrer. Den bærer således mærket Royal Copenhagen Crystal.

Den blev produceret fra 1998 frem til 2004.

Vasen er mintgrøn med en flot klar glans og fuldstændig intakt.

Med en højde på 34 cm er den velegnet til blomsterbuketter, men er også dekorativ i sig selv. Grundet højden, kan den således udsmykke såvel fra gulvet som på bordet.
Købes Ejnar Nielsen bog Jeg søger en bog med Ejnar Nielsens værker, jeg mener at "Den blinde pige" er forside-illustration.
Købes lille askebæger Jeg søger et lille askebæger se vedhæftede billeder.
Er det noget I kan skaffe?
Foto: 1 2
Købes Hvidt stel med guldkant Fra Fabriken Olympia, mit bud er at stellet er fra 20’erne. Arvet efter dame bosiddende i Lyngby, så jeg har ufuldstændigt stel som jeg ønsker at supplere.
Sælges Maleri af E. Gjedde Motiv: Blomsterbuket
Sælges Maleri af Johannes Beck Motiv: Rundebænken