Vesterbrogade 177, 1800 Frederiksberg C • mail@quirkysundays.com
Dansk Deutsch English


Par sort/hvid fotos fra Godthåb / Nuuk samt Quaanaaq / Thule (Missionsstationen i Thule) i første halvdel af 1900-tallet (1920'erne-1930'erne)

Solgt

Par originale fotos fra Nuuk / Godthåb i Grønland samt Dundasfjeldet / Thulefjeldet ved Missionsstationen i Thule i begyndelsen af 1900-tallet - hvor Thule Luftbase / Pituffik senere blev anlagt.

Det ene foto er fra torvet ved Vor Frelser Kirke (nu Nuuk/Godthåb Domkirke) og er taget af Mag.Scient. A. B. Killerich, formentligt i slutningen af 1920'erne, hvor kirken fik sit tårn (nærmere bestemt i 1928). På billedet står der: ""Torvet" i Godthåb - Sydgrønlands hovedstad.

Det andet foto, som er taget af "Seidenfaden" viser Thulefjeldet samt et sejlskib på havet ud for Missionsstationen Thule. På bagsiden står der: "Seidenfaden, Fot." samt "Missionsstationen Thule, det nordligste sted på jorden for fast bebyggelse".

De to fotos er ikke daterede.

De to fotos måler 24 x 17,50 centimeter uden rammer.
Rammerne er nutidige.

SKU 2555Andre produkter i denne kategori

Par sort/hvid fotos fra Godthåb / Nuuk samt 
Quaanaaq / Thule (Missionsstationen i Thule) i 
første halvdel af 1900-tallet 
(1920'erne-1930'erne)

Par sort/hvid fotos fra Godthåb / Nuuk samt Quaana

Stort antikt foto / fotoplakat af Peter Elfelt, 
kongelig hoffotograf samt pioner filmskaber og 
filminstruktør. Motiviet er Amalienborg Slotsplads

Stort antikt foto / fotoplakat af Peter Elfelt, ko

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af 
travhesten Tarok og travkusk / jockey Jørn Laursen 
til VM på Roosevelt Raceway i New York i 1977

Originalt vintage sort / hvidt AP Wire foto af tra

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David 
Ormsby-Gore, i Cambodia i 1960'erne - vintage 
sort-hvidt foto, gelatine silver fra 1967-68

Jackie Kennedy og Lord Harlech, William David Orms

Kontakt

Quirky Sundays Antik & Vintage, Vesterbrogade 177 1800 Frederiksberg C

mail@quirkysundays.com

Om os

Quirky Sundays Antik & Vintage er en antikvitetsforretning på Frederiksberg, der handler med eklektiske og klimavenlige antikviteter, design og boligindretning

Åbningstidder: Torsdag og Fredag kl. 15.30 - 17.30 samt lørdag fra klo. 10-13.

Slå et slag omkring Vesterbrogade 177, hvor du finder antikforretningen Quirky Sundays Antik & Vintage - ikke langt fra Københavns Zoologiske Have samt Søndermarken. Vi har således København og Storkøbenhavn som vores nærområde, men sender antikviteter, design og vintage kunsthåndværk til kunder i hele Danmark. 

Vi handler med antikviteter og smukt design fra det 19. og 20. århundrede til et varmt, eklektisk og sjovt hjem med en skandinavisk tone. Butikken ligger i København med tæt forbindelse til Sverige, hvor vi også finder mange fine varer, fx glas, tæpper og keramik. Vi har fokus på bæredygtighed og grøn indretning, og de ting vi handler med har allerede sat deres CO2-aftryk for mange år siden og er lavet i en kvalitet, der har sikret dem et langt liv til glæde for flere generationer.

Et hjem kan være smukt med nye møbler og nyt design, men for at tilføje ægte karakter og stil har man også brug for design med referencer til vores kulturelle baggrund og fortid. Vi sætter en ære i at få vores kunder til at rejse i tid gennem antikviteter, vintage og design, som vores forgængere producerede, ejede, plejede og værdsatte. Vi fokuserer på genbrug af fantastisk dekorativ kunst, der er lavet med kunstnerisk inspiration og kærlighed.

Vi er altid på jagt efter fantastiske, gamle ting i forskellige materialer: glas, porcelæn, keramik, træ, tekstiler og metal. Vi handler med vaser, lamper, figurer, malerier, relieffer møbler og tæpper – indretningsdesign, kunst og kunsthåndværk, der danner bro mellem fortid og nutid, og som stadig vil sætte deres dekorative præg på din din bolig langt ind i fremtiden. 

Skriv til os på mail@quirkysundays.com

Mød Quirky Sundays Antik & Vintage på Sociale Medier:

Quirky Sundays Antik & Vintage på Facebook

Quirky Sundays Antik & Vintage på Instagram