Balle & Lillelund - Brocante & Design
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Sølv   >>  Korpus   >>  Emne nr.: 561984  Send os en E-mail

Den smukkeste magnolia bonbonier fra Georg Jensen. Dansk sølv når det er aller bedst. Ønsker De at besigtige den i butikken så giv os et praj inden så den kan komme op fra boksen.

main

main sub: 1 sub: 2 sub: 3
Julen er den søde tands tid. Den smukkeste magnolia bonbonier fra Georg Jensen. Dansk sølv når det er aller bedst. Ønsker De at besigtige den i butikken så giv os et praj inden så den kan komme op fra boksen.

Georg Jensens ovale bonbonnière fra 1905 er inspireret af naturens former, der kombineres i en ny organisk facon. Det lave og robuste design med skrubtudsefødder og magnoliablomst på toppen er en kombination af elementer og klassiske Georg Jensen flora- og faunadetaljer. Han tog elementer, han fandt fascinerende, fra deres naturlige omgivelser og indarbejdede dem i sine design, hvilket bringer elementerne til live på en fantasifuld og overraskende måde.

Blomsterknoppen er inspireret af japansk kunst, hvor magnoliablomsten er et symbol på maj måned. Skrubtudsen er også kendt i Japan, hvor den er budbringeren af held.

Som karakteristisk for Georg Jensen er designene udsmykket både i top og bund. Den hamrede overflade, der er udført i hånden, er en udpræget Georg Jensen detalje, der blødgør lysets genspejling og skaber et måneskinsagtigt skær.

Lager: 1
Pris: 25.000,- DKK pr. stk.
Kontakt

 

Vi køber og sælger guld & sølv til højeste dagspriser. Ofte vil De se at vi osse betaler mere end dagsprisen for guld & sølv effekter med henblik på vidersalg i butikken. 
De er altid velkommen til at sende en mail i forvejen med billeder af emner de ønsker at sælge, så kan vi tage dialogen derfra eller vi kan komme til Dem i Deres hjem og besigtige. 

Vi tilbyder også at hjælpe til med afviklingen af døds- og flytteboer. 
Vi elsker genbrug og samarbejder med Røde Kors Hovedstaden, så så meget som muligt  finder et nyt hjem. 

Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Tlf  +45 61 45 02 02

Mail: BROCANTEDESIGNDK@GMAIL.COM

 

CVR NR. 41216417

BANK: NORDEA 2355  6294194221

Udstiller:
Balle & Lillelund - Brocante & Design
Ordrupvej 70b
2920 Charlottenlund

Tlf: 30 96 22 23

E-mail til udstiller
brocantedesigndk@gmail.com
Se varen i udstillers eget katalog

www.brocantedesign.dk