Reutemann Antik
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Glas   >>  Vaser   >>  Emne nr.: 559920  Send os en E-mail

Tulipan løg glas vase I grøn farve

main

main sub: 1 sub: 2
Holmegaard Glasværk: Grønt løgglas fra omkring 1900. I perfekt stand. H. 10,3 cm
Solgt
Kontakt
Varen kan afhentes efter aftale på Marielystvej 1, kld. 2000 Frederiksberg. 

Varen kan ligeledes blive sendt med posten.  Som udgangspunkt betaler køber selv forsendelsesomkostningerne med mindre andet aftales. Vi tager alene betaling for forsendelsesomkostningerne jfr. Postdanmarks takster. Der betales ikke ekstra for emballage. Ønskes forsendelse med et bestemt fragtfirma kan dette arrangeres.  

Forsendelsen finder sted indenfor 48 timer efter betalingen er registreret på bankkontoen.

BETALING:

1. Mobilepay til 31172656

2. Paypal til : temaantik@gmail.com

3. Betaling til Danske Bank reg.nr. 9541 kontonr. 4653292015

      Iban number: DK6630004653292015

       Swift number:  DABADKKK

 

Bank adresse:

 

Danske Bank

Holmens Kanal 2

København 
Rydning af dødsboer
København / sjælland 
Reutemann Antik køber hele dødsboer, restboer og enkelte emner købes direkte fra boet. 
Det kan værer vanskeligt at beslutte sig for hvad der skal ske med effekterne i et dødsbo. Skal det fordeles mellem arvingerne ? Skal det bare køres på genbrugstationen eller kan nogle få glæde af det. 
Når vi kommer ud på et dødsbo vurderer vi om det tilbageværende har værdi, hvorfor vi gerne betaler for at tømme hele boet eller skal arvingerne betale for at få ryddet de sidste rester ? 
Det hele afhænger af restboets værdi holdt op imod hvor lang tid det tager at tømmet dødsboet. 
Når det er aftalt at Reutemann Antik løser opgaven med at tømme boet, i såvel etageejendom, plejehjem eller stor villa og parcelhus, indgår parterne en skriftelig aftale om hvornår boligen skal være tømt, og på hvilke betingelse dette foregår. F.eks. omkring betaling, udlevering af nøgler, skal der gøres rent, skal gulvtæpperne fjernes, et kælderrum tømmes osv. 
Min erfaring er at den skriftelige aftale giver tryghed for opgaveløsningen, så parterne ikke er i tvivl om hvad der er aftalt.
Reutemann Antik rydder dødsboer på hele sjælland.   I Københavnsområdet kommer vi ud og afgiver bud indenfor 24 timer efter du har kontaktet os.
Vi køber gerne
Vi køber både antikviteter og moderne effekter. Er særligt interesseret i fyldepenne og pencils. Er særligt interesseret i Montblanc, Pelikan, Parker og Penol. Har dog interesse i alle fyldepennemærker. Køber således også reklameemer indenfor dette felt. F.eks. reklameskilte bl.a. i emalje, karton osv. Store modeller af fyldepenne i forskelligt materiale gives der god pris for.  
Postkort og fotografier
Køber både enkelte albums og hele samlinger af postkort og fotografier. 
Antikviteter
De gamle ting har stadigvæk stor interesse. Ikke mindst i blandt udenlandske samlere. Der kan stadigvæk opnåes gode priser for eftertragtede ting. Er særligt interesseret i at køb gamle glas, lertøj og metalvarer i tin, messing og kobber. 
Porcelæn fra Royal Copenhagen og Bing & Grøndahl købes fortsat. Giver gerne gode priser for f.eks. musselmalet Kgl. porcelæn.  
Moderne kunsthåndværk
Fokus er dog i den bredde befolkning fortsat på den moderne afdeling både hvad angår møbler og øvrigt kunsthåndværk fra det 20. århundrede. 
Vi har især gode erfaringer med at købe og sælge kunsthåndværk i metaller, glas og keramik. Har specielt kunder til keramik fra Palshus, Saxbo og Royal Copenhagen. 
Metalarbejder
Køber ligeledes metalvarer i guld (smykker), sølv, kobber, tin og messing. Er specielt interesseret i metalvarer fra omkring 1900, altså den danske skønvirkeperiode, herunder emner i den tyske jugen stil samt franske art nouveau. I denne periode er der skab både unika emner og massefremstillede ting der har vores interesse.  
    

          Reklamationsret & Fortrydelsesret

 

*         

*        Returret:

*       
IFØLGE DANSK LOVGIVNING HAR DU RET TIL AT RETURNERE DET KØBTE INDEN 14 DAGE EFTER MODTAGELSEN. HVIS DU RETURNERER, SKAL VAREN/VARERNE VÆRE I VÆSENTLIG SAMME STAND SOM VED MODTAGELSEN OG LEDSAGET AF EN KOPI AF DIN FAKTURA. DU KAN FORTRYDE ET KØB VED

1. AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN, VED
2. AT SENDE VAREN RETUR, ELLER
3. AT INDLEVER DEN TIL NEDENSTÅENDE ADRESSE EFTER AFTALE.

REUTEMANN ANTIK

*      V/JESPER REUTEMANN

*      MARIELYSTVEJ 1, KLD.

*      2000 FREDERIKSBERG

DU SKAL SELV AFHOLDE DE OMKOSTNINGER, DER ER FORBUNDET MED RETURNERINGEN. SÅFREMT DET RETURNEREDE OPFYLDER KRAVENE, VIL DU INDEN 30 DAGE MODTAGE EN ANVISNING AF BELØBET, DER MODSVARER VARENS PRIS INKLUSIV FRAGTOMKOSTNINGER I FORBINDELSEN MED FREMSENDELSE AF VAREN TIL LEVERINGSADRESSEN. DU SKAL SELV AFHOLDE OMKOSTNINGERNE TIL RETURNERINGEN AF IKKE ØNSKEDE VARER.

Reklamation


Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller at det bestilte ved modtagelse er beskadiget, skal du hurtigst muligt meddele det til os på 31172656  eller pr. e-mail:
temaantik@gmail.com. Du kan udnytte reklamationsretten ved at kontakte os pr. telefon eller mail.  Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. 

  
Med venlig hilsen
Jesper Reutemann
SE.nr. 27196713
 
 
                                  SLIDT OG BRUGT ER NOK SÅ SMUKT
 
 
 
 
Udstiller:
Reutemann Antik
v/ Jesper Reutemann
Marielystvej 1, Kld.
2000 Frederiksberg

Tlf: 31 17 26 56

E-mail til udstiller
temaantik@gmail.com
Se varen i udstillers eget katalog

www.reutemann.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen

kadlogotxt