Osted Antik & Design
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Møbler, moderne   >>  Opbevaringsmøbler   >>  Emne nr.: 515631  Send os en E-mail

Skænk - Palisander - Dansk design - 1960
Flot stand

main

main sub: 1 sub: 2 sub: 3 sub: 4 sub: 5 sub: 6 sub: 7
Denne høje skænk i palisander er et pragteksemplar af dansk møbeldesign fra 1960'erne. Det smukke palisandertræ, der er kendt for sin rige farve og unikke åretegninger, giver skænken en varm og indbydende udstråling. Hver detalje er omhyggeligt udført, hvilket afspejler den høje kvalitet og fine håndværk, der kendetegner dansk design på denne tid.

Skænken er praktisk indrettet med både hylder og skuffer, der giver optimal opbevaringsplads til dine ejendele. Skuffernes fine samlinger vidner om omhyggeligt håndværk og bidrager til skænkens æstetiske appel. Grebene på skufferne er også et bemærkelsesværdigt træk, der tilføjer et strejf af elegance og funktionalitet til det overordnede design.

Denne skænk er ikke blot et funktionelt møbel, men også et kunstværk, der vil pryde enhver indretning med sin tidløse skønhed og klassiske udtryk. Placer den i stuen, spisestuen eller entréen for at tilføre rummet en sofistikeret og stilfuld atmosfære, der vil blive beundret af enhver, der kommer forbi.

Mål: H:105cm B:200cm D:45cm

Lager: 0
Solgt
Kontakt
Udstiller:
Osted Antik & Design
Skelvej 7
Osted
4320 Lejre

Tlf: 46 49 61 51
Tlf: 40 26 19 94
fax: 46 49 61 47

E-mail til udstiller
info@osted-antik.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.osted-antik.dk

Medlem af:
Kunst, Antik & Design Ringen

kadlogotxt