L'Art
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Keramik og stentøj   >>  Design   >>  Emne nr.: 429157  Send os en E-mail

Christina Muff, dansk samtidskeramiker (f. 1971). Meget stor unika skulpturel vase i stentøjsler. Denne vase har en kombination af varme gyldne og kølige grå glasurfarver.

main

main sub: 1 sub: 2 sub: 3 sub: 4 sub: 5 sub: 6 sub: 7 sub: 8
Christina Muff, dansk samtidskeramiker (f. 1971). Meget stor unika skulpturel vase i stentøjsler. Denne vase har en kombination af varme gyldne og kølige grå glasurfarver. Denne skulptur er en del af 'Salt' serien af Christina Muff.
Signeret.
Højde: 47 cm.
Bredde: 30 cm.
I perfekt stand.

Christina Muff modellerer sine lerskulpturer i hånden ved hjælp af ældgamle metoder; pladeteknik og kvætsning. Store flader af ler formes langsomt til detaljerede skulpturer i komplekse, naturalistiske former. En tidskrævende proces da skulpturerne i kraft af deres størrelse kræver lang tids tørring inden de skal brændes, ofte adskillige gange, for at opnå den ønskede tekstur og farve. Under glaseringen af skulpturerne anvendes en vifte af teknikker i kombination med naturlige materialer som sand, kridt og lokalt gravet ler fra Danmark. Målet er at opnå tekstur og overflade, der ligner menneskeskabte genstande, som naturen har genvundet.

Christina Muff, samtidskeramiker (f. 1971) læste Design på Margretheskolen i København i 1990’erne og senere på TEKO center i Herning. Igennem sit arbejdsliv har Christina beskæftiget sig med en række medier; Billedkunst, tekstiler, grafik og smykker i ædle metaller. Efter at have haft kommerciel succes med smykker og grafik (Kortkartellet) anser Christina Muff nu ler som sit primære medie. Som selvstændig erhvervsdrivende har Christina arbejdet og boet i en række lande; USA, Saudi Arabien og flere steder i Europa men har nu slået sig ned i København hvor hun har sit keramiske studie.
Pris: 35.000,- DKK
Kontakt
Udstiller:
L'Art
Peter Lau
2500 Valby

Tlf: 28105958
E-mail til udstiller
kristiansen_peter@yahoo.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.antikvitet.net/l_art