Handelsbetingelser

LEVERING

Varen kan afhentes efter aftale på Marielystvej 1, kld. 2000 Frederiksberg. 

Varen kan ligeledes blive sendt med posten.  Som udgangspunkt betaler køber selv forsendelsesomkostningerne med mindre andet aftales. Vi tager alene betaling for forsendelsesomkostningerne jfr. Postnord´s takster. Der betales ikke ekstra for emballage. Ønskes forsendelse med et bestemt fragtfirma kan dette arrangeres.  

 

Forsendelsen finder sted indenfor 48 timer efter betalingen er registreret på bankkontoen.

 

BETALING:

1. Mobilepay til 31172656

2. Paypal til : temaantik@gmail.com

3. Betaling til Danske Bank reg.nr. 9541 kontonr. 4653292015

 

Iban number: DK6630004653292015

Swift number:  DABADKKK

 

Bank adresse:

Danske Bank

Holmens Kanal 2

 

 Reklamationsret & Fortrydelsesret

 

IFØLGE DANSK LOVGIVNING HAR DU RET TIL AT RETURNERE DET KØBTE INDEN 14 DAGE EFTER MODTAGELSEN. HVIS DU RETURNERER, SKAL VAREN/VARERNE VÆRE I VÆSENTLIG SAMME STAND SOM VED MODTAGELSEN OG LEDSAGET AF EN KOPI AF DIN FAKTURA. DU KAN FORTRYDE ET KØB VED

 

1. AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN, VED

2. AT SENDE VAREN RETUR, ELLER

3. AT INDLEVER DEN TIL NEDENSTÅENDE ADRESSE EFTER AFTALE.

 

REUTEMANN ANTIK

V/JESPER REUTEMANN

MARIELYSTVEJ 1, KLD.

2000 FREDERIKSBERG

 

DU SKAL SELV AFHOLDE DE OMKOSTNINGER, DER ER FORBUNDET MED RETURNERINGEN. SÅFREMT DET RETURNEREDE OPFYLDER KRAVENE, VIL DU INDEN 30 DAGE MODTAGE EN ANVISNING AF BELØBET, DER MODSVARER VARENS PRIS INKLUSIV FRAGTOMKOSTNINGER I FORBINDELSEN MED FREMSENDELSE AF VAREN TIL LEVERINGSADRESSEN. DU SKAL SELV AFHOLDE OMKOSTNINGERNE TIL RETURNERINGEN AF IKKE ØNSKEDE VARER.

Reklamation

Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller at det bestilte ved modtagelse er beskadiget, skal du hurtigst muligt meddele det til os på 31172656  eller pr. e-mail: temaantik@gmail.com. Du kan udnytte reklamationsretten ved at kontakte os pr. telefon eller mail.  Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. 

Med venlig hilsen

Jesper Reutemann

SE.nr. 27196713