L'Art
præsenterer
Forsiden >> Portal kategorier   >>  Glas   >>  Kunstglas   >>  Emne nr.: 369712  Send os en E-mail

Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas.

Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas.

Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas. Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas. Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas. Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas. Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas. Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas.
Vicke Lindstrand for Kosta Boda og Edward Hald for Orrefors. En samling på seks mundblæste parfume flakoner i klart kunstglas. Designet i 1940'erne og 1960'erne.
I flot stand.
Indridset signatur
Største måler: 7 x 6,5 cm.
Garanteret nedsat. Før pris: 2.800,- DKK
 -20%  Pris: 2.240,- DKK
Kontakt
Udstiller:
L'Art
Peter Lau
2500 Valby

Tlf: 28105958
E-mail til udstiller
kristiansen_peter@yahoo.dk
Se varen i udstillers eget katalog

www.antikvitet.net/l_art