ANTIKKE & BRUGTE SMYKKER ER LIEBHAVERI
HANDEL MED BILLEDKUNSTHANDEL MED BILLEDKUNST:
Classic Kunst & Smykker åbner ved årsskiftet 2007 et nyt forretningsområde på firmaets hjemmeside i Antikvitet.net: Handel med billedkunst. Firmaet har i de sidste par år forberedt sig på denne nye platform ved at købe op af anerkendt dansk billedkunst. I første omgang fokuserer vi på moderne dansk billedkunst efter 2. verdenskrig.

Classics forudsætninger for handel med kunst er professionelle, som det fremgår af nedenstående uddrag af CV. Derfor bestræber Classic sig på at etablere en kunsthandel, der udadtil ønsker at markere sig i kraft af en professionel kvalitetssans i sit udvalg af kunst. De kunstnere vi handler med er anerkendte forstået på den måde, at de er debuterede på censurerede udstillinger og siden hen blevet medlem af kunstnersammenslutninger, tilknyttet valide gallerier, deltaget i spændende udstillinger og repræsenterede på diverse museer. Classic vil repræsentere sig med en bredde i udvalget af kunst.

UDDRAG AF CV:
Firmaets indehaver, er lektor, cand. mag. et art & M.I.G., og er endvidere vokset op i et professionelt kunstnermiljø af billedkunstnere, og har på denne baggrund et meget stort netværk til kunstnere og dermed branchekendskab gennem mere end 20 år.

Uddannelser:
Kandidat fra Københavns universitet i 1983, og 1992 i fagene : Dansk (Hovedfag), Idræt, Teatervidenskab og med specialeafhandling indenfor teater og billedkunst herunder bl.a. abstrakt ekspressionisme, og om kunst og kvalitet. Endvidere 2004 Mastergrad fra Syddansk universitet i ledelse og pædagogik.
Underviser til dagligt på et gymnasium.

Vis billedkunst Til forsiden Email

Søg på antikvitet.net