Sus Antik - forsiden
Keramik og stentøj Figurer. Kgl. B&G, mm. Varia Glasservice Glas, Karafler,kander,vaser Specielle og gamle glas
Bing og Grøndahl spise-kaffestel Kongelig spise-kaffestel Tyske spise- kaffestel Lyngby spise- kaffestel Rørstrand spise- kaffestel Desiree spise- og kaffestel
Aluminia spise- kaffestel Kjøbenhavns Porcellains Maleri Diverse spise- kaffestel Platter / årsklokker/ Årskrus Lamper/belysning Sølvplet
Sølv/Guld Afbilledede bøger Billedkunst Møbler

Velkommen til Sus Antik

Kære kunder, der er åben i butikken lørdag den 15. og søndag den 16. december fra kl. 11 - 16 på Asmindrupvej 46, 4572 Nr. Asmindrup. Resten af året er der 10-25% at varme sig på, men kun hvis I besøger butikken ikke netsalg.
Ellers kan jeg træffes efter aftale ring på 28 89 68 07, eller send en mail til sus@susantik.dk.


Vi har et stort udvalg af spise og kaffestel i stentøj og porcelæn, glasservice, keramik m.m..
  
 
Du er altid velkommen til at sende en mail til sus@susantik.dk, med en forespørgsel på varer.

Levering og handelsbetingelser:
Forsendelse og ekspedition i DK (undtaget Færøerne og Grønland) i følge Post Danmarks priser. Ved køb på 1000 kr. og derover sender vi portofrit i Danmark (undtaget Færøerne og Grønland) op til 5 kg.  Der er selvfølgelig også mulighed for at hente varerne hos os. Vi kan efter aftale levere større ordrer (volumen og pris) næsten dagligt i Københavnsområdet.
 
Betaling sker via netbank på Jyske Bank reg.6610 kontonr.0002330006. Der kan også betales via PayPal: Sus@susantikkram.dk, samt Mobile Pay 25274
Der er 14 dages fortrydelsesret. Porto betales for købers regning. Varer sælges efter brugtmomsreglen og kan derfor ikke fratrækkes i moms.
 
Der er fortrydelsesret og reklamationsret ved køb af varer iflg. forbrugeraftale- og købeloven.
Fortrydelsesret: Gælder kun ved fjernsalg/nethandel til private.
Vedr. fortrydelse af køb gælder forbrugeraftaleloven. Der er således 14 dages returret regnet fra varens ankomstdag til kunden. Ved brug af denne ret, skal man dog inden for tidsfristen skriftlig kontakte sælgeren og meddele, at man ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende, inden varen returneres. Ifølge loven skal varer, der returneres være i samme stand og mængde som ved købet, og køber skal i henhold til loven betale for returforsendelsen. Sælger tilbagebetaler varens købspris indenfor14 dage.
Reklamationsret: Skulle De modtage en vare, der er transportskadet, defekt eller lider af mangler, og skavanken ikke er blevet oplyst af sælger før handelen, bedes man af bl.a. forsikringsmæssige årsager undlade at returnere varen med det samme, men hurtigst muligt kontakte sælger (e-mail) for at aftale nærmere om returnering af varen. Man kan evt. blive tilbudt en ny levering, hvis det er muligt, et passende afslag i prisen eller ophævelse af købet og tilbagebetaling af beløbet.

God fornøjelse

Sus