Om os

Mit navn er Kristian Harsted-Simonsen, og jeg er indehaver af Harsted Antik beliggende i Store Kongensgade 94, 1264 København.

Selvom forretningen er nyåbnet, er min interesse for antikviteter det langt fra. Allerede som ganske ung begyndte jeg at komme på loppemarkederne rundt om i København, og jeg fik hurtigt øjnene op for ”det hvide guld” – måske bedre kendt som porcelæn. Især det klassiske musselmalede fra Royal Copenhagen fangede min interesse og er den dag i dag blandt mine store passioner.

Med tiden fandt jeg vej til Roxy Antik&Klassik på Frederiksberg, og dér trådte jeg mine barnesko rent professionelt i antikbranchen. Jeg stod i lære sammesteds og blev siden uddannet butiksassistent, og efter endt uddannelse blev jeg ansvarlig for butikken på Godthåbsvej.

Samtidig er jeg blevet et “velkendt ansigt” i branchen, og jeg har deltaget i et par antikprogrammer på både DR og TV2. Du har måske set mig i ”Sæt pris på dit hjem” (sæson 1 og 2) sendt på TV2. Uanset om du har eller ej, skal du være hjertens velkommen til at komme ind i min butik i indre by, hvor jeg slår dørene op og sælger ud af spændende varer.

Navnlig byder jeg på min anden store passion, som er danske glas. Danske glas er en helt speciel og folkelig ting, modsat mange udenlandske glas, som historisk var forbeholdt adelen. Dette fortæller jeg gerne meget mere om i butikken.

Danske glas har jeg sat frem på hylderne, så du kan supplere din samling, starte en ny eller måske noget helt tredje.

Udvalget er stort i min lille butik, og du skal endelige lade dig friste.

Med venlig Hilsen Kristian Harsted-Simonsen

Om os

Harsted Antik, Store Kongensgade 94 1264 København K
Bank: Merkur Andelskasse
Reg.nr.8401
Konto.nr.1276619
CVR:38013122

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 11:00 – 17:30
Onsdag: 11:00 – 17:30
Torsdag: 11:00 – 17:30
Fredag: 11:00 – 17:30
Lørdag: 11:00 – 15:00
Søndag: Lukket